Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med risgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset som vanligt. Smaksätt med paprikapulver.Bred ut i smord ugnsfast form. Läggi sparris, svamp, räkor och krabba på riset. Vispa grädden tjock, blanda ner majonnäs och gulor.Vispa vitorna hårt och blanda i. Blanda vitorna i majonnäsblandningen. Lägg påosten. Gräddai 250 grader i 10 min. Skiva och stek fläskfilén. Servera köttet med gratängen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.