Skär hinnor och senor av filén, salta och peppra.
Bryn köttet runtom i smör i en stekpanna,
efterstek med lite vatten på svag värme i 8 minuter.
Spara skyn.
Smörj en ugnsfast form.
Blanda moset med äggulor och prästosten.
Klicka eller spitsa ut moset längs en eller flera av
formens kanter.
Skär köttet i centimetertjocka skivor.
Varva varje skiva med salami och mozzarella.
Hit kan du förbereda.
Gör strösslet.
Kantskär brödet och smula ner det i en bunke.
Tillsätt klippt persilja, smör och lök, rör ihop till en
smulig massa.
Fördela strösslet jämt över filén.
Gratinera i mitten av ugnen 225 grader, cirka 20 minuter tills osten smält och rätten fått fin färg.
En fråga, vad ska man göra med skyn till som skulle sparas? framgår inte i receptet, låter gott dock! :)