Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med salami och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Filéerna får fin smak av salamin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Putsa köttet och krydda med salt och peppar. Bryn runt om i smör. Låt köttet vila i 10 minuter.
  3. Skär skåror i köttet och lägg i dubbelvikta salamiskivor och bitar av mozzarella.
  4. Vispa ihop crème fraiche, vatten och tomatpuré i en form, och lägg i köttet. Tillaga 20 minuter i ugn.
  5. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.