Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med senap-dragonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i jämna skivor. Bulta ut lätt med handen, salta och peppra. Bred på ett tunt lager senap. Bryn smöret. Stek köttet på båda sidor och låt eftersteka ett par minuter på svag värme. Smula över dragon. Lägg upp köttet på serveringsfat och håll varmt. Vispa ur pannan med buljong och grädde. Låt koka ihop. Häll såsen över biffarna. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.