Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med smak från medelhavet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag är mycket förtjust i fläskfilé ( smaker med rosmarin, citron och vitlök)

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén och dela den i 4 lika stora bitar. Blanda rosmarin, citronskal, vitlök, salt och peppar på en tallrik. Rulla filébitarna i kryddblandningen. Sätt ugnen på 150 grader. Bryn köttet runtom och efterstek i ugnen i 20 min. Dela tomaterna och fräs dem i olivolja tillsammans med oliver och vitlök. Tillsätt fond, vatten och balsamvinäger. Låt såsen koka ihop 2-3 min. Ta av pannan från värmen och blanda i basilika och persilja. Smaka av. Servera tillsammans med köttet. Ev. pasta

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.