Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilè med tzatziki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott till festen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först tzatziki: Riv gurkan på rivjärn. Krama ur så mycket vätska som möjligt ur gurkrivet och blanda det rivna med yoghurt. Rör i pressad vitlök och vinäger. Smaka av med salt och peppar. Sätt tzatzikin i kylen så länge.
  2. Skär fläskfilén i rätt tjocka skivor och stek dem så gott som genomstekta, i lite smör eller margarin. Eller pensla filéskivorna med olja och grilla dem randiga i grillpanna eller på utegrill. Strö över salt och peppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.