Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med vinbärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Lite sylt eller gelé i såsen är typiskt svenskt. Lingon- eller vinbärsgelé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor och krydda med salt och peppar.
  2. Bryn köttet på båda sidor i olja i en stekpanna. Vispa ihop grädde, peppar, soja och sylt i en vid låg gryta.
  3. Lägg i köttet och låt puttra 5-10 minuter. Strö över persiljan och ev. hela bär.
  4. Servera med potatisklyftor och broccoli eller brysselkål.
  5. PS! Byt gärna ut fläskfilén mot kycklingfilé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.