Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med vindruvor

 
Skriv ut

Fläskfile med sås på crème fraiche och vindruvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj halvera och kärna ur vindruvorna. Putsa och ansa fläskfilén och skär den i ca 4 cm tjocka skivor. Smid in med peppar hetta upp smöret.
  2. Stek filéerna ett par minuter på varje sida. Salta och ta upp dem. Koka ur pannan och rör ner crème fraiche och smula i buljongtärningen.
  3. Låt sjuda ett par minuter, smaka av med salt och peppar. Strö över vindruvorna och låt dem bli varma. Häll såsen över köttet .
  4. Servera med det du önskar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.