Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé mignon

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Fläskfilé - alltid ett kött som är jättegott i alla lägen!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéerna och skär dem i ca 3 cm tjocka skivor. Bulta ut dem lätt med handen. Stek dem i 2 min på varje sida. Krydda och lägg över dem i ugnssäker form.
  2. Rensa och skölj svampen. Fräs den i matfettet. Salta, peppra och slå på grädden. Låt koka sakta under omrörning då och då. Slå svampen över filébitarna.
  3. Tina spenaten i lite buljong och en klicka smör. Smaka av med salt, peppar och muskotnöt. Lägg spenaten på båda sidor om köttet. Ställ tomaterna i spenaten.
  4. Lägg på tunna skivor ost av typ grevé eller emmentaler och gratinera i 250 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.