Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé- och kantarellpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad och lyxig pastarätt med krämig sås. Fungerar lika bra som en vegetarisk pastarätt utan fläskfilén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kantarellerna om de är stora. Stek dem, hälften åt gången, i smör på hög värme i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg svampen åt sidan.
  2. Skär fläskfilén i tärningar och hacka löken. Stek allt i pannan, lite i taget. Strö på vetemjöl och rör om. Rör ner grädde, färskost och senap. Rör ner svampen. Strö över finhackad persilja och timjan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med nykokt pasta och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.