Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé och pasta i ostsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mums mums och så enkelt och snabbt att "slänga ihop" om man t ex ska ha gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfiléerna i tunna skivor. Salta, peppra och stek dem så de får lite färg. Stek de skivade paprikorna och kantarellerna. Salta och peppra.
  2. Rör ihop matlagningsgrädde, cremé fraiche och osten på spisen så att osten smälter. Salta och peppra. Smaka av.
  3. Koka pastan. Koka den dock inte helt färdig.
  4. Lägg i köttet, paprikan och svampen, pastan och sist ostsåsen och skivade tomater i en ugnsform. Gratinera på 200 grader i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • festmaten 10 augusti 2008

    Detta var gott o lättlagat! Jag skulle förstås vilja haft ännu mer smak av osten, nästa gång skall jag testa med gorgonzola (en ost som jag aldrig tröttnar på!) Tack för ditt recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.