Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Stek fläskfilén i skivor i en traktörpanna . Lägg sedan i den hackade och tärnade skinkan som får fräsa med ett tag. Krydda med svartpeppar, salt och tillsätt tomatpurén, grädden, cremé fraichen. Låt alltsammans puttra ca 20 min. Servera med pressad potatis och en grönsallad med svarta oliver och fetaost. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.