Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på salladsbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudmat på festen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Bryn köttet i smör-&rapsolja. Lägg det i en ugnssäker form. Salta, peppar och strö över örtkryddor Stek i mitten av ugnen 20-25 min till 65° innertempertur. Låt köttet kallna.
  3. Riv romansalladen, skiva löken, halvera tomater och sockerärter. Blanda grönsakerna på ett fat.
  4. Skär köttet i tunna skivor och lägg det på salladen. Ringla över crème fraiche.
  5. Servera med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.