Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite pilligt, men värt det...

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200grader. Trä köttet på träpinnar. Brynspetten i margarin, salta och peppra. Lägg spetten i smord ugnssäker form. Klicka hot oriental på köttet och strö över kokosflingorna.Stek spetten i ugnen ca: 20 minuter. Fräs lök, tomater, curry och chili i margarin i en kastrull. Tillsätt ris, vatten och fond. Koka 20 minuter under lock. Tillaga såsen enligt anvisningarna. Servera spetten med ris sås, banan och mango.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.