Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på squashgratäng

 
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Gluten och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen i drygt ½ cm tjocka skivor. Koka skivorna i 5 minuter, låt rinna av. Varva som taktegel de förkokta potatisskivorna med skivad squash i smord form med salt, peppar, skivad vitlök och olivolja. Häll över grönsaksbuljongen.
  2. Bryn filébitarna i smör runtom. Krydda köttet med salt, peppar och timjan och lägg ovanpå potatis och squash. Stek i 200 grader varm ugn i ca 20 minuter.
  3. Kör bröd utan kanter, skalad och delad schalottenlök , vitlöksklyfta, paprikorna i bitar och persilja till hack i matberedaren. Blanda i olivoljan och bred blandningen över köttet. Stek ytterligare 10-15 minuter. Toppa med färsk timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.