Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé på syditalienskt vis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och snabblagat

Ingredienser

Instruktioner

Putsa och skär köttet i skivor som bryns i stekpanna Köttet ska inte stekas klart utan bara få färg Lägg köttet åt sidan Skålla tomaterna i hett vatten Dra bort skal, fästen och kärnhus Lägg tomaterna i stekpannan, pressa i vitlök, krydda med en matsked hackad oregano. Slå i vin och en matsked koncentrerad kalvfond. Låt allt koka upp utan lock Salta och peppra Lägg ner köttet i pannan. Sänk värmen och sjud allt några minuter. Red med majsena. Serveras med ärter, potatisklyftor, ruccolasallad och svarta oliver

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.