Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Rosé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel favorit som gillas av hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fileén i skivor och bryn dem i smör. Krydda med salt och vitpeppar. Tag upp köttet. Hacka löken och fräs den mjuk. Blanda i creme fraiche, köttbuljong, chilisås, soja och vitlök. Rör om och låt puttra i några minuter. Lägg i köttet och rosépepparn i såsen och låt allt bli genomvarmt. Strö över hackad persilja och servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sotnot 7 augusti 2010

    Prövade denna igårkväll och det blev uppskattat! lite annrlunda och mustig smak vilket gjorde den god. tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.