Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé rosé Fläskfilé rosé
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En god fläskfilé med smak av rosépeppar

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén och skiva den i 1,5 cm tjocka skivor. Stek köttskivorna i flytande margarin 3-4 minuter på vardera sidan. Salta och peppra. Ta upp köttskivorna och håll dem varma. Häll av fettet från pannan. Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp.. Rör ner senap och grädde. Sjud såsen ytterligare några minuter. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp. Garnera med lite rosépeppar. Servera rätten med kokt ris, broccoli och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Littlechef 4 oktober 2009

    Hej! Det här var ett mycket bra recept och alla blev mätta och belåtna i familjen : ) Hade en riktigt bra smack och det smacka inte heller för mycket vitt vin, tack för att du laddade upp receptet Mvh Daniel

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.