Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Rydberg med senapscrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Zucchinistavar och sötstark senapscrème är gott till den rätten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Stek potatisen i omgångar med lite smör och olja tills den fått färg. Salta och peppra lätt. Lägg över i ugnssäker form och varmhåll i ugnen. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i 2 msk smör. Salta och peppra lätt. Vänd ner hälften av persiljan. Varmhåll i ugnen. Skär zucchinin i grova stavar och stek dem hastigt i en het stekpanna med lite olja. Salta och peppra. Varmhåll i ugnen. Rör ihop creme fraiche, senap, honung och resterande persilja. Smaka av med salt och peppar. Putsa köttet fritt från senor och skär i ca 2 cm stora tärningar. Hätta upp en stekpanna med smör och olja. Stek köttet i omgångar. Salta och peppra. Servera med potatisen, senapskrämen och zucchini.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.