Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé smaskens

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fredagsgott med mycket smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka de soltorkade tomaterna, löken, oliverna och champinjonerna i strimlor eller småbitar.
  2. Stek löken och champinjonera i lite olja och ha sedan i de soltorkade tomaterna och oliverna.
  3. Skär fläskfilén i bitar och stek på båda sidorna. Häll på skogs-svampmixen och koka upp.
  4. Släng i de "tidigare stekta" i fläskfilé-svampsåsen. Klipp ner kallrökt skinka som pricken över i:et!
  5. Servera med tomathalvor med pressad vitlök över som varit några min i ugnen. Och råris!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.