Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé special

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn dem i smör i stekpanna och salta peppra. Ta upp köttet. Skala och finhacka löken och fräs den tills den blir mjuk. Skär skinkan i småbitar och blanda den med löken. Tillsätt tomatpuré, grädde och körvel. Smaka av med salt och peppar
  2. Lägg i köttet och låt alltsammans koka på svag värme ca 5 minuter.
  3. Servera med ris, kokt potatis eller potatisklyftor och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.