Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé tonnato

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härligt god filé med en bra såskombination

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén runt om i fett i en stekpanna. Salta och peppra. Efterstek under lock på svag värme tills innertemperaturen är 60 grader, 15-20 minuter. Skär köttet i tunna skivor när det kallnat. Lägg ut skivorna på ett serveringsfat.
  2. Mixa ingredienserna till såsen i en matberedare/mixer. Ta även med spadet från fisken. Smaka av med salt. Bred ut såsen över köttet. Lägg på citron, oregano, oliver och kapris. Servera gärna med kokt potatis och blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.