Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Trianon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Igår hjälpte jag min mamma att städa på vinden...och i tidningen Husmodern nr 48 från 1976 hittade jag det här receptet... som jag ännu inte provat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader. Bryn fläskfilén i 1 min på varje sida. Lägg skivorna i smord ugnsfast form. Låt dem kallna.
  2. Lägg en skiva pastej på varje filé. Ställ ett helt eller halvt kronärtskockshjärta, beroende på mängden i burken på varje filé. Skär castello-osten i skivor och lägg på kronärtskockshjärtat. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.
  3. Koka ärterna som det står på förpackningen. Häll av vattnet. Lägg i smör och vitlökssalt i kastrullen.Tillsätt vitlökssalt efter smak. Rör om försiktigt.
  4. Servera med smörkokta vitlöksdoftande ärter som du lägger runt filéskivorna. Servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.