Igår hjälpte jag min mamma att städa på vinden...och i tidningen Husmodern nr 48 från 1976 hittade jag det här receptet... som jag ännu inte provat.
Instruktioner
- Ugn 250 grader.
Bryn fläskfilén i 1 min på varje sida. Lägg skivorna i smord ugnsfast form. Låt dem kallna.
- Lägg en skiva pastej på varje filé. Ställ ett helt eller halvt kronärtskockshjärta, beroende på mängden i burken på varje filé. Skär castello-osten i skivor och lägg på kronärtskockshjärtat. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.
- Koka ärterna som det står på förpackningen. Häll av vattnet. Lägg i smör och vitlökssalt i kastrullen.Tillsätt vitlökssalt efter smak. Rör om försiktigt.
- Servera med smörkokta vitlöksdoftande ärter som du lägger runt filéskivorna. Servera omedelbart.
Publicerat den
20 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar