Ett recept som jag fått fina komplimanger för när jag bjudit på. Jag har fått receptet av min fantastiska mamma!
Instruktioner
- Helstek fläskfilén efter egen smak.
- Såsen:
Ha ner creme fraichen i en kastrull, blanda ner gorgonzolan. Mängden gorgonzola får man avgöra efter eget tycke och smak. Pressa i vitlöken, vrid i lite svartpeppar. Ha i en liten skvätt soja, sojan är mest för att få en lite finare färg på såsen så den kan lika gärna uteslutas om så önskas.
- Skölj vindruvorna och dela dem på mitten. Om de har kärnor ta bort dem.
- Skiva fläskfilén och lägg den i en ugnsfast form. Häll över såsen och lägg i vindruvshalvorna.
- Gratinera 10-15 min i ugnen på ca 200 grader.
- Servera gärna med klyftpotatis och en avocadosallad.
Publicerat den
7 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar