Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med curry o bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2½ cm tjocka skivor. Stek filéerna i matfett med curry. Salta. Fräs purjolöken i matfett i kastrull.
  2. Knaperstek baconen utan fett, låt rinna av på hushållspapper. Rör ihop ingredienserna till såsen. purjolöken i en låg vid ungsfast form, lägg filéerna ovanpå och smula över baconen. Bred över såsen (den tunnar ut sej i ugnen) Strö över den rivna osten
  3. Gratinera i 225 grader i ca 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ulladan 17 januari 2009

    Denna är otroligt god.. passar vid alla tillfällen.

  • linzy77 28 februari 2012

    Kan varmt rekommendera denna rätt. Gästerna tog om och sa flera gånger hur gott det var. Gästerna ville även ha receptet. Rätten är lätt att göra och kan förberedas kvällen innan. Jag kommer att bjuda fler gånger på denna rätt när jag får gäster.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.