Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med grönpeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt bjudmat!! Ganska många steg men det blir väldigt gott! Prova, ni kommer inte att bli besvikna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. * Hacka och fräs löken. Tillsätt riset och fräs med, späd sedan med vatten och lägg i buljongen. Koka under lock ca 20min. Rör ett par gånger så buljongen löses upp * Putsa filén och salta och peppra. Bryn ordentligt och låt steka klart under lock ca 15min. * Hacka paprikan och blanda med det färdiga riset och häll i en form. Skiva köttet och lägg över riset. * I stekpannan där köttet är stekt, fräs svampen och strö över vetemjölet. Späd med vatten, fond och grädde. * Tillsätt grönpeppar, senap, salt och peppar efter smak. Koka samman. Häll såsen över gratängen och gratinera i ugn ca 10min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.