Perfekt bjudmat!! Ganska många steg men det blir väldigt gott!
Prova, ni kommer inte att bli besvikna!
Instruktioner
- Ugn 225 grader
- * Hacka och fräs löken. Tillsätt riset och fräs med, späd sedan med vatten och lägg i buljongen. Koka under lock ca 20min. Rör ett par gånger så buljongen löses upp
* Putsa filén och salta och peppra. Bryn ordentligt och låt steka klart under lock ca 15min.
* Hacka paprikan och blanda med det färdiga riset och häll i en form. Skiva köttet och lägg över riset.
* I stekpannan där köttet är stekt, fräs svampen och strö över vetemjölet. Späd med vatten, fond och grädde.
* Tillsätt grönpeppar, senap, salt och peppar efter smak. Koka samman. Häll såsen över gratängen och gratinera i ugn ca 10min.
Publicerat den
3 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar