Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mustig gratäng med mycket smak och en del hetta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär sedan fläskfilen i skivor på cirka 1 cm. Bryn dom i stekpanna. Lägg de sedan i en ugnssäker form och låt täcka botten. Gläns löken i en kastrull. Fördela därefter löken över fläskfilén. Blanda ihop grädde, creme fraiche, sambal oelek, chilisås och kryddor i en skål och tillsätt soya till önskad färg. Häll blandningen över fläskfilén och löken. Skiva mozarellaosten och lägg på toppen.
  3. Stoppa in formen i ugnen, klart efter cirka 30 minuter.
  4. Servera med t.ex. bulgur eller ris.
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.