Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En liten rätt som jag har komponerat, har också en lågkalori version som jag kommer att lägga upp senare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva Fläskfilén i ca centimetertjocka skivor. Hacka Purjlöken i bitar. fräs fläskfilén i margarin i stekpanna eller gryta tills den är vit, häll i purjolöken, salt och peppar.
  2. lägg i vitlöksosten och låt den smälta, häll sedan i creme fraiche, ris, mjölk och soya så att såsen blir lätt ljusbrun.
  3. låt småkoka under omrörning så att inte riset fastnar i botten.
  4. när riset är klart ta av plattan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.