Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En riktig kalasrätt. Kokar på en kvart och kan med fördel lagas i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i skivor. Bryn i stekpanna och lägg över i en gryta. Strimla lök och bacon. Skär svampen i bitar.
  2. Stek lök, bacon och champinjoner försiktigt och lägg över i grytan. Tillsätt grädde, soja och buljongtärning. Låt småkoka i ca 15 minuter. Smaka av och krydda med salt och peppar om det behövs. Servera med ris, klyftpotatis eller potatisgratäng.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kaneta 7 mars 2008

    God. Barnen och mannen tyckte denna gryta var jättegod. Jag tycker också att den var god men hade nog tyckt bättre om den utan bacon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.