Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta Fläskfilégryta Fläskfilégryta
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Toppengott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skiva filéen. Bryn i matfett och lägg över i en gryta. Skala och hacka löken, skiva svampen.
  2. Strimla bacon och stek i stekpannan. Lägg i lök och svamp och fräs i några minuter.
  3. Lägg över i grytan och tillsätt vatten, fond, grädde och chutney. Koka i 15 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar och red av med redning. Koka i 3 minuter. Strö över cashewnötter. Servera med kokt ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Monika46 19 mars 2009

    Gud så gott det ser ut!!! Skall absolut prova denna rätt.

  • Monika46 19 mars 2009

    Vad har du för sallad till Fläskfilégrytan? Ser så smarrig och god ut. Kram

  • Monika46 29 mars 2009

    Toppengod!! Alla berömde maten åt och ville ha receptet. Du får en klar 5.a av mig och jag kan lova att denna rätt kommer jag att göra många gånger... Kommer att spara receptet bland mina favoriträtter. /Kram

  • JennieRogestam 21 mars 2010

    Grytan var jättegod, kommer att göra den flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.