Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med ajvar relish och kabanoss

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här mustiga grytan får sin goda smak av paprikaröran ajvar relish, som finns att köpa på burk i olika styrka, och kabanosskorvar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2 cm skivor. Skiva korven. Skiva den gröna delen på löken tunt och ställ åt sidan. Skär resten av löken i långa bitar. Hacka vitlöken.
  2. Bryn köttet i en stekgryta så det får en fin färg. Ta upp och bryn korven. Lägg tillbaka köttet och tillsätt lök, vitlök, grädde och ajvar. Smula i buljongen.
  3. Låt allt puttra ihop 2-3 minuter tills köttet är genomkokt. Smaka av med salt och peppar. Strö över syltlök, timjan och den skivade salladslöken.
  4. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.