Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med ansjovis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och lättlagad med god smak

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i tunna skivor, skiva löken. Stek fläskfilén och lägg i löken låt det stek tillsammans så löken blir mjuk. Slå i tomater och ansiovis, med spad, krydda med svartpeppar och låt puttra ca 20 minuter. Slå på grädden, sjud 5 minuter och smaka av, tillsätt ev mera salt. Servera med ris eller pressad potatis och sallad eller ärtor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kadato 23 februari 2013

    Det finns ju olika storlekar på burkar med anjovis är det den på 55g eller stora på 125g man ska ha?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.