Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med bacon

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En väldigt uppskattad gryta som är lätt att laga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa, dela & bryn fläskfilén (salta & peppra), champinjonerna, löken & baconet var för sig. Lägg ihop allt i en gryta & tillsätt tomatpurén, kryddorna, buljongen (tärning+vatten) & grädden. Koka några minuter & tillsätt sedan mango chutneyn & smaka av.
  2. Servera med ris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • epi 22 mars 2008

    Det blev ett gott och mört kött i den här grytan. Ska våga lite mer curry nästa gång.

  • matnjutaren 28 maj 2008

    Du hade rätt! :D Var både ENKELT å MYCKET GOTT! :D Jag gillar ju curry så jag gjorde som "epi" tänker göra nästa gång.."öste i curry" *L* MUMS!! Tack för receptet! :))

  • Smulpajen 1 juni 2008

    Det här var mycket gott! Jag hade fläskytterfilé istället för fläskfilé vilket gick lika bra. Men man får passa sig för saltet eftersom det är bacon i. Jag tog också mer vatten eftersom jag gillar sås. En gryta vi absolut kommer att äta fler ggr.

  • epi 27 december 2008

    Nu har vi provat den igen. Vi tyckte det var så gott och sa det här måste vi äta fler gånger. Jag tog mer curry hemma gjord köttbuljong och cremfraich i stället för grädde.

  • K-kristina 25 januari 2009

    Gjorde denna rätt idag och alla tyckte det var gott. Hade ingen mango chutney hemma så jag tog thai sweet chili sås och det blev jättebra smak. Kristina

  • patata 25 april 2010

    Himmelskt god! Hade x-a mycket kryddor och bacon. X-a plus för enkelheten!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.