Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med dijonsenap och grönpeppar

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god och krämig gryta, med smak av senap, svartvinbär och grönpeppar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla filén och stek den i en gryta tills den får en fin färg, bara salta då det blir en hel del peppar senare. Ta bort köttet och fräs löken (ingen färg, bara svetta löken) och salta lite i löken. I med kött, grädde, senap och gelén. Krossa sedan pepparn och låt den göra resten sällskap. Låt det småputtra med buljongtärningen i ca 20-25 minuter.
  2. Jag serverar med hemgjord klyftpotatis och grönsallad!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MosterNettan 30 augusti 2009

    Det här ser ut att bli en favorit. Ska testa snarast! Kram Nettan

  • monicadanell 30 augusti 2009

    Det ser kanon gott ut måste testa snarast kram monica

  • anjosdav 8 september 2009

    Supergod! Det kommer att bli en återkommande rätt i vår familj. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.