Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilègryta med dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsk dragon är gott till fläskkött och kyckling. Servera gärna med sesamstekt nypotatis. God sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilèn och skär den i centimetertjocka skivor. Krydda med salt och peppar och bryn i stekpanna. Lägg över köttet i en gryta.
  2. Hacka löken och fräs den genomskinlig, lägg över den i grytan.
  3. Blanda i alla övriga ingredienser i grytan och låt puttra på svag värme under lock tills allt är genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.