Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God gryta som likagärna kan göras på fläskytterfilé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i skivor. Salta och peppra. Stek i rikligt med smör i en panna (i två omgångar, annars blir köttet lätt kokt i stället för brynt) så det får fin färg på båda sidor.
  2. Strimla purjo och soltorkade tomater och låt steka med tills löken mjuknat. Häll på grädde och creme fraiche. Smula ner buljongtäningen och pressa i en vitlökskrydda. Låt puttra tills köttet är genomlagat. Krydda med KNORR kött & grillkrydda efter smak.
  3. Servera med pasta eller klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Diora_1 8 oktober 2012

    Helt underbar gryta, kommer göras många ggr till!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.