Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépanna med champinjoner och paprika

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott och perfekt helgmat. Passar utmärkt att laga när man ska ha gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fläskfilén i centimetertjocka skivor. Hacka löken och dela champinjonerna.
  2. Bryn kött,lök och champijoner tillsammans. Häll på grädden och låt puttra.
  3. Dela paprikan i lagom stora bitar och lägg i pannan. Smaka av med fond och krydda eventuellt med salt och peppar.
  4. Serveras med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HaltFingal 19 juli 2010

    Verkar gott och enkelt, ska testas!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.