Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépanna med körsbärstomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit prova än

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär det i 2 cm tjocka skivor. Lägg i en skål, strö över kryddorna och blanda väl. Låt stå ca: 1 timma.
  2. fräs baconet och låt det rinna av. Lägg ner köttet i samma panna och fräs hastigt. Ta upp och ställ åt sidan. Fräs purjo och äpplen i en vid stelpanna mmed höga kanter under omrörning.
  3. Tillsätt burktomaterna och övriga tomater, vin, fond, apelsinskal och hälften av apelsinsaften. Lägg ner kött och bacon och blanda väl. Smaka av med salt, peppar och resten av apelsinsaften.
  4. Servera pannan med ris, couscous eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.