- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Den är bara så god, mild men med mycket smak.
Instruktioner
- Putsa filén och skär den i skivor. Stek dem i en stekgryta så att de får fin färg runt om. Lyft upp dem ur grytan.
- Finhacka löken och mal rosépepparn i mortel. Fräs lök och rosèpeppar i margarin i gryta
- Häll i crème fraiche, tomatpuré och buljongtärning. Rör om och låt puttra någon minut.
Lägg i köttet och puttra tills köttet är genomstekt. Smaka av med salt och ev lite honung.
- Severa till valfri pasta.
Publicerat den
15 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt okej gryta. Vi serverade kokt färskpotatis till, det gick också jättebra :) Tog i lite extra peppar och salt, samt en skvätt vatten. Är inte så förtjust i för intensiv smak av crème fraiche.