Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilèpasta rosé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är bara så god, mild men med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i skivor. Stek dem i en stekgryta så att de får fin färg runt om. Lyft upp dem ur grytan.
  2. Finhacka löken och mal rosépepparn i mortel. Fräs lök och rosèpeppar i margarin i gryta
  3. Häll i crème fraiche, tomatpuré och buljongtärning. Rör om och låt puttra någon minut. Lägg i köttet och puttra tills köttet är genomstekt. Smaka av med salt och ev lite honung.
  4. Severa till valfri pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 30 juni 2011

    Helt okej gryta. Vi serverade kokt färskpotatis till, det gick också jättebra :) Tog i lite extra peppar och salt, samt en skvätt vatten. Är inte så förtjust i för intensiv smak av crème fraiche.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.