Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilépizza

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur 250º
  2. Tillagning: Gör pizzadegen enligt anvisning på förpackningen. Dela degen i 4 bitar, platta till och kavla ut tallriksstora pizzor som läggs på smorda plåtar.
  3. Tomatsås: Blanda alla ingredienserna till såsen, koka upp och låt koka ihop i 15-20 minuter. Salta och peppra under tiden fläskfiléskivorna och bryn dem i lite fett i en stekpanna.
  4. Bred ut såsen på den utkavlade degen, men lämna en 1½ cm bred kant runt om. Lägg sedan på ca 2/3 av osten, fördela resten av fyllningen och avsluta med resten av osten.
  5. Grädda i mitten av ugnen 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.