Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré i ris

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket lätt och god rätt som ger ett mört och saftigt kött och går på 25 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek karrén i smör och krydda med salt och svartpeppar och gärna lite cayennepeppar (om man vill ha det lite starkare).
  2. Värm upp buljongtärningen och sojan i 6 dl vatten. Lägg karrén i en kastrull/gryta och häll över riset, vispa ur en del av buljongvattnet i stekspadet och häll över med det resterande vattnet och krydda med svartpeppar (det går år en del) och lite salt, sedan sköter det sig själv tills riset är klart efter ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kjetil 14 april 2008

    Låter som en enkel, men god rätt. Kan tyvärr inte ge dig mer än såpass poäng. K

  • monicadanell 11 november 2008

    Hej anders nu kommer kommentaren jätte gott kommer att göra många gånger kram monica

  • Glitterfia 19 januari 2009

    Detta blev förvånande gott, snabbt och enkelt att laga. Här kommer en klar 5:a från mig för detta recept. Kommer laga det många gånger. Hälsa mamma och tacka =) // Glitterfia

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.