- Serverar: 2 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
En mycket lätt och god rätt som ger ett mört och saftigt kött och går på 25 minuter.
Instruktioner
- Stek karrén i smör och krydda med salt och svartpeppar och gärna lite cayennepeppar (om man vill ha det lite starkare).
- Värm upp buljongtärningen och sojan i 6 dl vatten.
Lägg karrén i en kastrull/gryta och häll över riset, vispa ur en del av buljongvattnet i stekspadet och häll över med det resterande vattnet och krydda med svartpeppar (det går år en del) och lite salt, sedan sköter det sig själv tills riset är klart efter ca 20 minuter.
Publicerat den
5 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter som en enkel, men god rätt. Kan tyvärr inte ge dig mer än såpass poäng. K
Hej anders nu kommer kommentaren jätte gott kommer att göra många gånger kram monica
Detta blev förvånande gott, snabbt och enkelt att laga. Här kommer en klar 5:a från mig för detta recept. Kommer laga det många gånger. Hälsa mamma och tacka =) // Glitterfia