Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med gnocchi och grillad knipplök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den möra och saftiga karrén är som gjord för att grilla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla köttet på båda sidorna med 1 msk olja och krydda med hackad rosmarin, ½ tsk salt och 2 krm peppar. Grilla 4-5 minuter på varje sida. Pensla med barbecuesås mot slutet av grillningen. Låt vila 5-10 minuter.
  2. Koka gnocchin enligt anvisningar på förpackningen. Skär eventuellt löken på hälften om den är stor och pensla med olja. Grilla löken mjuk ca 5 minuter. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar. Klipp krassen och blanda med gnocchin och 1 msk olivolja.
  3. Servera köttet, löken och lite extra barbecuesås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.