Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med ingefärsyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här får middagssteken sällskap av såväl klassiska tillbehör som en spännande ingefärsyoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Lägg köttet i en ugnssäker form. Pensla med smör-&rapsolja, salta och peppra.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 1 ½ tim tills innertemperaturen är 80°.
  4. Kärna ur och klyfta äpplena. Lägg äpplen, katrinplommon och nötter runt köttet när det återstår ca 15 min.
  5. Rör ihop såsen. Skär köttet i skivor och servera det med frukten, såsen och ugnstekt klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.