Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med lök och kantareller

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Rena smaker, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn karrén på hög värme, salta, peppra och lägg över i en ugnsform. Borsta och skölj potatisen, lägg den tillsammans med köttet. Stek i ugnen på 150 grader i 40 minuter.
  2. Stek bort allt vatten ur svampen i en torr stekpanna på hög värme. Tillsätt en rejäl klick smör, löken och vitlöken. Stek på mellan värme i 15 minuter tills löken och svampen fått färg. Servera svamp och lökblandningen tillsammans med karrén och potatisen

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.