Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkarré med röksmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med senap och chilipulver får karrèn lite extra sting. Det är smoke glaze som ger köttet den läckra "rökiga" smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär karrèn i lite större bitar.
  2. Blanda ingredienserna till marinadenen i en skål. Vänd ner köttbitarna och låt marinera i några timmar. Trä upp på grillpinnar och grilla på medelvärme, 3-4 minuter på var sida. Pensla med marinaden under och efter grillningen.
  3. Potatisklyftor, ett aromsmör och en god sallad är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.