- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Saftig karré i stekpåse med rotfruktsgratäng.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200º.
- Fläskkarrén:
Blanda marinaden i en plastpåse och lägg i karrén och låt marinera några timmar.
Häll sedan karrén och marinaden i en tstekpanna och bryn steken runt om så den får en vacker färg.
- Lägg karrén med stektermometer i en stekpåse med ev.marinad oh förslut.
Ställ in i ugnen tills temperaturen visar 85 º.
- Ta ut karrén och låt stå en stund.
Skär upp den i skivor.
- Rotfruktsgratängen:
Skär alla rotfrukter i skivor och varva dem med löken, salta, strö över timjan och blanda runt.
- Häll på buljongen och grädden och ställ in i ugnen tills rotfrukterna känns mjuka ca 45-60 minuter.
- Servera med fläskkarré och en sallad.
Publicerat den
9 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
vad ska ugnen stå på för grader och hur mycke buljong ??? mvh Eva
Buljong och grädde finns inte med bland ingredienserna. Ugnstemperatur?