Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett Bretagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vill du bjuda på fläskotletter? Här är ett recept från 1971...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kotletterna i medelstark värme cirka 5 minuter på varje sida. Krydda.
  2. Skär bort kanterna på brödet och smula ner det i en skål. Tillsätt äggulor en i taget, fin klippt persilja och riven ost.
  3. Blanda samman och "bind" med lite smält smör.
  4. Lägg kotletterna på ett ugnsfast fat, bred över bröd & ostmassan.
  5. Gratinera i 250 grader tills kotletterna fått fin färg.
  6. Servera med grönsaker och gärna potatispuré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.