Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Kotlett, karré eller filé går lika bra att använda. Läggs råa men kryddas och täcks med såsblandning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kotletterna. Lägg dem sedan i en ugnsform.
  2. Blanda grädde, crème fraiche och soja. Häll över detta på kotletterna. Grädda i ugnen i 1 timme i 175 grader.
  3. Ibland rör jag även ner 2 msk lingonsylt i gräddblandningen. Istället för kinesisk soja kan man med fördel använda Mrs Chengs Mushroom soy.
  4. Skönt med en rätt som sköter sig själv i ugnen.
  5. Serveras med potatis och god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PaulaPudding 9 mars 2010

    Tack för ett mycket enkelt och gott recept. Fantastiskt att man kan få till det av så lite ingredienser.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.