Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med kikärtssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept har min arbetskamrat Inger lagat och hon tyckte det var jättegott. Har inte testat det själv än.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör i ordning mariaden. Blanda olivolja, soja, hackad vitlök, örter, salt och peppar i en bunke. Lägg i köttet och låt marinera i 10-15 minuter.
  2. Häll kikärterna i ett durkslag och skölj noga. Skala och riv morötterna grovt. Strimla purjolöken. Lägg kikärter, morötter, purjo, gräddfil, majonnäs, senap och persilja i en skål och blanda väl. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Stek köttet i smör i en stekpanna tills det är genomstekt, cirka 7-8 minuter. Servera med kikärtssalladen och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.