Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskkotlett med persikochutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Piffa upp husmanskosten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av persikorna och dela i halvmånar. Blanda samman alla ingredienser till chutneyn i en kastrull. Koka i 10 minuter och red av med maizena utrört i vatten. Låt koka i ytterligare 5 minuter.
  2. Krydda fläskkotletterna med salt och peppar. Stek i en stekpanna med smör. Servera kotletterna med chutney och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.